RCA ONLINE

RASPUNDEM RAPID SOLICITARII TALE !!!

LIVRAM ATUNCI CAND AI NEVOIE !!!

Polita PAD

Asigurarea obligatorie a locuintei a intrat in vigoare incepand cu data de 15 iulie 2010.

Cariera NCS

Daca vrei un salariu decent si echivalent cu munca depusa, te asteptam alaturi de echipa noastra.

Petitii

Solutionarea petitiilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Sanatatea pentru tine

 

 Asigurarea de sanatate in sistem privat este in continua dezvoltare in Romania. In acelasi timp sunt deschise din ce in ce mai multe clinici private cu care lucreaza asiguratorii.

 Aceste clinici private ofera romanilor ceea ce le-a lipsit intotdeauna in cazul unor evenimente nefericite: siguranta ca vor fi tratati in cel mai bun mod posibil.

 Aici nu exista cozi, mici "atentii" acordate cadrului medical si toate dotarile sunt la standarde Europene. 

 

  • Desi clinicile private par a fi cea mai buna optiune in caz de boala sau accident, singura mare problema este ca sunt scumpe. Aici intervin asigurarile de sanatate in sistem privat. Pentru contravaloarea unei prime anuale asiguratorul va plati toate cheltuielile medicale ale Dvs. si ale familiei. Astfel vor fi acoperite sumele imense care ar trebui platite in cazul unei interventii chirurgicale sau a unor tratamente de lunga durata. 

 

  • Toti suntem constienti de necesitatea asigurarilor, dar cand vrem sa incheiem un contract de asigurare ne confruntam cu multe intrebari la care nu stim raspunsul, cum ar fi: la care companie de asigurare sa apelez , care tip de asigurare mi se potriveste, care sa fie valoarea asigurarii, cum pot economisi bani prin asigurare?

 

Cand stiti raspunsul la aceste intrebari, puteti incheia contractul de asigurare si puteti fi sigur ca ati facut o afacere buna.

 

  Informati-va si sa fiti Dvs. cel care ia decizii, pentru ca nimeni altul nu va cunoaste mai bine nevoile. Este bine sa va ghidati dupa sfaturile unui agent de asigurare, dar decizia trebuie sa fie a Dvs si pentru ca decizia sa fie corecta, trebuie sa fiti corect informati. 

 

  Echipa noastra va pune la dispozitie informatii despre toate tipurile de asigurari prezente pe piata romaneasca, despre fiecare asigurator si produs al acestuia in parte. Puteti utiliza calculatoare de pret si tabele de comparatie pentru a gasi asigurarea dorita, dar aveti si recomandarea specialistilor pentru produsele de pe piata. 

 

  Multe companii ofera posibilitatea incheierii politelor/contractelor de asigurare prin intermediul internetului. Avantajele unei asigurari online sunt mai evidente decat probabil in oricare alt sector al serviciilor. 

 

  In timp foarte scurt puteti compara ofertele diferitelor companii de asigurari: servicii oferite, preturile acestora, conditiile de asigurare si doar prin completarea unui formular veti primi acasa contractul de asigurare

 

O asigurare inseamna Protectie, Investitie, Economisire, de aceea scopul nostru este sa va informam!