RCA ONLINE

RASPUNDEM RAPID SOLICITARII TALE !!!

LIVRAM ATUNCI CAND AI NEVOIE !!!

Polita PAD

Asigurarea obligatorie a locuintei a intrat in vigoare incepand cu data de 15 iulie 2010.

Cariera NCS

Daca vrei un salariu decent si echivalent cu munca depusa, te asteptam alaturi de echipa noastra.

Petitii

Solutionarea petitiilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Raspundere fata de terti

 

   Aceasta polita protejeaza asiguratul impotriva pagubelor produse de membrii familiei sale sau alte persoane (copii minori, elevi si ucenici aflati sub supraveghere, etc...) si animale pentru care raspunde in baza legii. Pagubele pot fi produse in mod accidental si neintentionat sau prin fapte ilicite intamplate in timpul liber (deci cu exceptia orelor de munca).


   In ziua de astazi toti avem un program incarcat, lipsim o buna parte a zilei de acasa iar copii si animalele de companie mai scapa cate o clipa de sub supravegherea noastra. Asigurare de raspundere civila fata de terti  ne va fi folositoare in multe cazuri acoperind niste cheltuieli care nu ne sunt intotdeauna la indemana. Sa presupunem ca inundam vecinii din bloc, fie din neglijenta sau pur si simplu se crapa o teava, acestia vor avea pretentia sa fie despagubiti pentru daunele provocate, zugravit, un parchet umflat sau cine mai stie ce.


  Ne amintim cu totii cu placere de anii copilariei si suntem constienti de nazbatiile si eventual pagubele provocate din greseala, pentru care am fost certati de parintii nostrii. Acelasi lucruri se pot intampla si copiilor nostri, un geam spart cu mingea de fotbal nu este de trecut cu vederea din punct de vedere financiar. 

 


Sa nu uitam si de pagubele ce pot fi provocate de animalele de companie.

Riscuri asigurate:

  • deces
  • invaliditate
  • daune materiale
  • daune morale
  • cheltuieli de judecata