RCA ONLINE

RASPUNDEM RAPID SOLICITARII TALE !!!

LIVRAM ATUNCI CAND AI NEVOIE !!!

Polita PAD

Asigurarea obligatorie a locuintei a intrat in vigoare incepand cu data de 15 iulie 2010.

Cariera NCS

Daca vrei un salariu decent si echivalent cu munca depusa, te asteptam alaturi de echipa noastra.

Petitii

Solutionarea petitiilor in conformitate cu legislatia in vigoare.

Planuri de investitii copii

Nimeni nu a spus că este uşor să iei o decizie pentru viitorul prichindelului tău.

Când vine vorba despre cum va arăta viaţa lui peste mulţi ani, toată lumea îţi spune să îţi alegi cu grijă opţiunile şi să ai în vedere cel mai bun plan de protecţie aplicabil pe termen lung.

 

 

 

Pe langa toate acestea, eşti inundat de sfaturi, planuri şi termeni financiari complicati.

În astfel de momente, totul poate parea doar un moft care îţi complică viaţa.

Imaginează-ţi, totuşi, că ar putea veni un moment când voi nu veti mai putea fi alături de copilul vostru cu toată puterea financiară pe care ati avut-o odată.

  • Când devine major şi pleacă la studii, când vrea să-şi cumpere o garsonieră, când pleacă într-o vacanţă, când îşi găseşte sufletul pereche şi vrea se aşeze la casa lui sau chiar când apare o situaţie dificila- atunci va avea nevoie de voi.

 

  • Tocmai de aceea, cu toate că este greu să crezi că ai putea să programezi cursul vieţii copilului tău, împreună cu noi ai siguranţa că îl veti ajuta să-şi construiască un viitor.

 Suntem alături de tine într-unul dintre cele mai importante momente ale vieţii voastre şi te ajutăm să alegi cea mai bună soluţie pentru copilul tău.

 Pentru el şi pentru tine, ai la dispoziţie cel mai avantajos plan financiar pentru copii.

 

 

 

Asigurarea de studii( tip student) este o polita de economisire pentru perioada de studii a copiilor asiguratului.

 

 

  • Cum numarul locurilor bugetare la facultatile de stat scad pe an ce trece, intr-un ritm in care putem prevede un sistem de invatamant superior in totalitate cu plata, trebuie sa fim precauti si sa economisim din timp pentru studiile copiilor nostrii. Si sa nu uitam ca o facultate buna costa, iar o facultate din strainatate, costa si mai mult.

 

  • Polita se incheie pe o perioada prestabilita, asiguratul platind primele de asigurare pana la inceperea studiilor beneficiarului, in limita unei varste prestabilite in contract. Societatea de asigurari va plati suma asigurata integral la inceputul studilor sau sub forma unei rente pe perioada de studii prevazute in contract.

 

  • De regula, daca se cere suma asigurata la inceputul studiilor, aceasta va fi platita doar in proportie de 90-95% din suma totala a rentelor. In cazul optiunii unei plati sub forma de renta, suma asigurata va fi esalonata in cursul a 4 sau 5 ani, adica durata anilor de studii.

 

  • Asiguratorul va plati suma asigurata chiar daca una dintre parti, asiguratul sau beneficiarul politei decedeaza. In cazul decesului asiguratului pe parcursul perioadei de plata a primelor, adica inainte de inceperea studiilor beneficiarului, societatea de asigurari isi asuma obligatia de plata a rentei de studii.

 

  • In cazul decesului beneficiarului, inainte de perioada de plata a rentelor, polita se va transforma intr-o asigurare mixta de viata pe numele asiguratului, iar in cazul decesului acestuia in timpul platii rentei, suma ramasa va fi transferata asiguratului, ca plata periodica sau ca o suma forfetara.